Copyright © 2020. All Rights Reserved

Сготвени ястия с 60 дневен срок на годност

16,00 лв.
  • МЕНЮ: СГОТВЕНИ ЯСТИЯ С 60 ДНЕВЕН СРОК НА ГОДНОСТ

* Цените са за килограм, но опаковките са различни в зависимост от вида на месото. Продуктите са готови за консумация на 100%, единственото необходимо, което трябва да направите е да размразите. Най-добрия начин на размразяване е в хладилник за 12 часа.След това в зависимост от вида на избрания продукт, да загреете или запечете на фурна. 

 

* Продуктите са шоково замразени със срок на годност 60 дни от датата на производство. Приготвени в стерилна среда. На етикета на всеки един, има описани различните видове подправки и алергени ако съдържат такива. 

 Предимствата при метода на готвене Су Вид: Запазват се месните сокове, аромата, витамините и мазнините. Резултатът е, постигане на нежна текстура без наличие на изсушаване и обезводняване на продукта. Опаковката във вакум непозволява окисление и запазва вкуса, и текстурата на продукта, което дава възможност да бъде съхранен за дълго време. 

 

- Повече информация относно продуктите и рецептите, по които са приготвени, както и за окончателния финиш преди сервиране, може да получите от мен Димо Димов на телефон 0898 313 798 или на имейл: dimo_dimov@cultgourmet.com. Не се колебайте да ме потърсите.

 

ОЩЕ "JOBO" ВДЪХНОВЕНИЯ: